Köp lotter till BingoLottos uppesittarkväll av VBK

Den 23 december bjuder BingoLotto traditionsenligt in dig till hela Sveriges julfirande – BingoLottos Uppesittarkväll! En kväll fylld av julmys med spännande gäster, artister, framträdanden och så klart bingospel!

Precis som varje år säljer VBK lotter till Uppesittarkvällen och detta är en viktig inkomstkälla för föreningen och vi är tacksamma för alla som köper sina lotter av oss. Vi kommer även i år att finnas vid ICA Maxi dagarna före jul och sälja lotter, men du kan redan nu köpa lotter på kansliet under ordinarie öppettider 9-16 på vardagar. Dessutom ger vi dig chansen att beställa hem lotterna via formuläret nedan! Då kör vi ut dem eller postar dem hem till dig utan extra kostnad.

Under uppesittaren kommer du att kunna njuta av ett härligt, juligt program i hela fyra och en halv timme, och du kommer dessutom få ännu mer bingo, eftersom Uppesittarlotterna har 5 bingospel istället för 3. Och bäst av allt – i potten denna magiska kväll finns vinster för otroliga 168 miljoner kronor!

UPPESITTARLOTT X1
Den vanliga uppesittarlotten, enkellotten, kostar 100 kronor.

UPPESITTARLOTT X2
Dubbellotten till Uppesittarkvällen, som ibland kallas X2, kostar 200 kronor och dubblerar allt du vinner. Vinner du 1 bil, får du helt enkelt 2!

UPPESITTARLOTT X3
Trippellotten till Uppesittarkvällen, eller X3 som den också kallas, kostar 300 kronor och ger dig tre gånger din vinst! Det betyder att om du vinner 1 bil på din trippellott, så får du 3!

Så här köper du lotter och stöttar VBK

Köp dina lotter på VBK:s kansli, på ICA Maxi dagarna före jul eller beställ hem utan extra kostnad. När du har skickat in en beställning återkommer vi till dig om betalning via swish och när vi fått betalningen bekräftad så levererar vi lotterna hem till dig.

Vill du köpa digitala lotter gör du det via den här länken för att se till att du stöttar just VBK.

Beställ Uppesittarlotter

Skicka ett mail till andreas.soderman@vetlandabk.se med vad du vill ha för lotter och vart de ska levereras så återkommer vi med bekräftelse och betalningsinformation.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se