Köp säsongskort på sittplats

Igår var sista dagen för tidigare säsongskortsinnehavare att boka om sin plats inför nästa säsong vilket innebär att vi nu öppnar upp försäljningen av säsongskort på sittplats på alla lediga platser. Boka din plats nu!

Totalt finns det 300 sittplatser i Hydro Arena och VBK har en hög andel säsongskort vilket innebär att det just nu endast finns 20 sittplatser till försäljning. Nu har du som inte tidigare haft säsongskort chansen att säkra din plats till vinterns alla matcher genom att hitta din favoritplats och skicka din beställning på ett sprillans nytt säsongskort. På bilderna nedan ser ni aktuellt bokningsläge per sektion.

Sektion C

Den här sektionen är närmast entrén och hörnkiosken och här sitter du precis framför målet där VBK oftast anfaller i andra halvlek. På den här säsongen finns många platser reserverade för middagsgäster i VIP hos Sussie Olssons Kök, vilket innebär att det beroende på antalet gäster där kan bli fler lediga platser lediga för försäljning till enskilda matcher.

Sektion D

Den här sektionen är Hydro Arenas mittersta och största sittplatssektion. Här ser du hela planen lika bra från alla platser och har uppgångar i båda ändarna av sektionen.

Sektion E

Den här sektionen är belägen längst till vänster sett från läktaren och har bäst uppsyn över planhalvan där VBK oftast anfaller i första halvlek. Här sitter du nära Kullen Fans på ståplatssektionen intill. Här finns också just nu flest lediga sittplatser för dig som vill köpa säsongskort.

Säsongskort sittplats
Ordinarie 2 875 kr
Pensionär 2 300 kr

Entréavgifter Elitserien 2019/2020
Vuxen 150 kr
Pensionärer 120 kr
Upp till 19 år Gratis
Tillägg sittplats 80 kr

Den 16 oktober, tre veckor före hemmapremiären mot IFK Motala, kommer vi börja sälja biljetter till enskilda matcher via webbiljett.se. Men du som vill säkra din plats till alla matcher och se dem från Hydro Arenas bästa platser kan boka ditt säsongskort redan nu! Du som är intresserad av att köpa ett säsongskort på ståplats är givetvis också välkommen att skicka in din beställning nu!

Beställ ditt säsongskort via formuläret nedan. Om du har några frågor, vänligen kontakta Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se.