Servering VBK

Ladda inför match med mat och dryck i Hydro Arena

Du som vill göra en helkväll av ditt besök i Hydro Arena i samband med hemmamatchen mot Västerås på onsdag har gott om alternativ att välja mellan. Välkommen!

VIP på Sussie Olssons Kök

Vi hälsar dig som vill bjuda kunder, kollegor eller vänner på ett trevligt och underhållande evenemang välkomna till restaurangen som ligger i Hydro Arena med utsikt över isen. Här bjuds det på god mat och intervjuer med båda lagens tränare innan Elitserie-matchen börjar.

Pris inkl ståplats: 420 kr per person.
Pris inkl sittplats: 500 kr per person.

Boka plats hos Andreas Söderman på 070-233 99 03 eller andreas.soderman@vetlandabk.se.

Ät hos Kullen Fans i Gula Huset

I Gula Huset erbjuds mot Västerås kyckling, potatis och tzatziki med dryck och kaffe för 130 kr. Inträde till matchen tillkommer. Gula Huset öppnar kl 17:30. Boka plats hos Henrik Stålhammar på 0733-76 59 76.

Tacobuffé i nya serveringstältet

I vårt nya uppvärmda serveringstält som står i anslutning till 6-kantshuset har vi öppet från kl 17:30 och där serveras vid varje match tacobuffé med dryck för 130 kr. Inträde till matchen tillkommer. 6-kantshuset och tältet har öppet före matchen och i paus. Ingen förbokning krävs men är ni ett större sällskap är vi tacksamma om ni meddelar på förhand till Andreas Söderman på 070-233 99 03 eller andreas.soderman@vetlandabk.se.

I våra kiosker serveras kokt och grillad korv samt grillade hamburgare. 

Välkomna till Hydro Arena på onsdag!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se