Servering VBK

Ladda upp med pyttipanna före Annandagsbandyn

På onsdag 26 december spelas den klassiska annandagsbandyn i Vetlanda. Du som vill ladda med mat och dryck före matchen kan boka bord för att äta pyttipanna vid Hydro Arena.

Annandagsbandyn 2018 spelas i Hydro Arena mellan VBK och Frillesås på osndag 26 december kl 14:00.

Vid matchen mot Frillesås har vi öppet i vårt uppvärmda serveringstältet vid 6-kantshuset där vi serverar pyttipanna och dryck för 130 kr. Vi har även öppet i 6-kantshuset. Boka gärna plats hos Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se eller 070-233 99 03. Välkommen att ladda upp tillsammans med andra VBK:are!

Kullen Fans har öppet i Gula Huset och även där serveras pyttipanna med dryck för 130 kr. Boka plats hos Henrik Stålhammar på 0733-765976.

Notera att Sussie Olssons har stängt vid matchen.

Biljetter

Vi rekommenderar som alltid att köpa dina biljetter online. I skrivande stund finns det gott om sittplatsbiljetter kvar. Köp biljetter här!

Dragning i Billotteriet

I paus på matchen kommer vinnaren i Billotteriet att presenteras.

Välkomna på annandagsfesten!

Andreas Söderman