Läs VBK:s Verksamhetsberättelse för 2021/2022

VBK:s verksamhet har återigen sammanfattas i den omfattande verksamhetsberättelsen signerad Johan Svedbom.

I över 20 säsonger har VBK:s verksamhet varje år summerats av Johan Svedbom i en stor verksamhetsberättelse. Föreningen är glada för det jobb som Johan varje säsong gör för att dokumentera och föreviga varenda resultat, målskytt och annat som hör verksamheten till. Här finns dessutom en stor del av VBK:s historia med alla spelare som spelat matcher för föreningens A-lag och alla motståndare genom tiderna.

Klicka här för att ladda hem verksamhetsberättelsen som pdf

Välkommen på VBK:s årsmöte 13 juni

På måndag 13 juni kl 18:00 i Gula Huset hålls VBK:s årsmöte för säsongen 2021/2022.

Du som är medlem i Vetlanda Bandyklubb är välkommen för att summera verksamhetsåret som har gått och välja riktningen för föreningen inför den nya säsongen. Välkommen!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se