Lennartsson klar för tre nya år

Försvararen Philip Lennartsson fortsätter i VBK.

Philip Lennartsson har redan gjort 13 säsonger med Vetlanda BK. Nu står det klart att det blir åtminstone tre till – detta sedan han skrivit ett nytt treårskontrakt med VBK.
– Jag kände direkt efter skadan i vintras att det får inte sluta såhär i VBK. Ju längre diskussioner jag hade med klubben, desto tydligare kände jag att jag vill spela vidare här och göra det länge. Klubben vill framåt och det vill jag också, säger Philip Lennartsson som med sina 319 matcher i VBK-tröjan ligger sjua på topplistan över antalet spelade matcher i VBK.
– Det finns mer att ta ifrån den gruppen som finns här. Jag tyckte det såg bättre och bättre ut ju längre säsongen gick och jag ser stora möjligheter för oss att kliv framåt. Det gäller även mig själv, det är upp till mig att se till att fortsätta utvecklas under de här tre åren, fortsätter Lennartsson.

VBK är naturligtvis nöjda att kunna förlänga med sin rutinerade försvarare.
– Väldigt roligt att Philip visar att han vill vara en viktig spelare för oss de närmaste åren. I våra samtal har han verkligen visat hur mycket han brinner för bandyn och för VBK när han efter två säsonger med oturliga skador vill satsa och skriva ett långt kontrakt. Det ger oss en trygghet inför kommande säsonger att vår mest rutinerade spelare skickar de signalerna, säger Andreas Söderman i VBK sportgrupp.

Daniel Engström Stenson
daniel.engstrom-stenson@vetlandabk.se