Ligg steget före – anmäl intresse för kommande hockeyfester via Nickes.Com

Vetlanda Bandyklubb samarbetar med Nickes.com som är en stor arrangör av sportresor inom bland annat ishockey och fotboll.

Boka en sportresa hos Nickes.com via den här länken så stöttar du Vetlanda Bandyklubb!

Hockey-VM 2025

Sverige och Danmark står som värdar för världsmästerskapen i ishockey-VM 2025. Det hela avgörs mellan 9–25 maj och kommer garanterat att bli en gigantisk fest i en ombyggd och nyrenoverad Avicii Arena. Mellan 11 500 och 12 000 åskådare räknar arrangörerna med att kunna ta in i arenan vilket borgar för ett grymt tryck och en fantastisk stämning. Nickes.Com har redan påbörjat planeringen och förberedelserna inför nästa års VM-turnering. Vi kommer att erbjuda enbart matchbiljetter eller paket med hotell och biljetter till alla Sveriges VM-matcher. På förfrågan kan vi också hjälpa till med VIP-paket och biljetter till andra lags matcher. Anmäl ditt intresse redan nu så riskerar du inte att missa hockeypartyt i Skandinavien! Välkommen att lämna din intresseanmälan hos Nickes.com!

JVM 2025

Junior-VM är en väldigt uppskattad turnering kring jul och nyår. Att få uppleva nästa generations stjärnspelare LIVE är en unik möjlighet för alla som älskar hockey. I fjol tog sig våra blågula hjältar till final i JVM på hemmaplan men där blev det förlust mot USA. Nu jagar man revansch för att ta hem guldet. Det är inte vilket land och stad som helst som är värdar nämligen den fantastiska hockeynationen Kanada och närmare bestämt staden Ottawa! Nickes.Com gör sitt bästa för att hjälpa alla som vill åka över till JVM. Turneringen avgörs mellan 26 december 2024 och 5 januari 2025. Välkommen att lämna din intresseanmälan redan nu via Nickes.com.

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se