Oscar Löfquist

Löfqvist fortsätter i Nässjö IF

Målvakten Oscar Löfqvist har bestämt sig för att fortsätta sin karriär i Nässjö IF.

Efter att under hela sin karriär representerat Vetlanda BK kommer Oscar Löfqvist under nästa säsong representera Nässjö IF i Allsvenskan.
– Jag känner att jag är i behov av speltid och tror att chansen att spela matcher just nu är större i Nässjö än VBK. Därför tror jag att min utveckling mår bäst av detta, säger Oscar.

Oscar Löfqvist gjorde elitseriedebut när han hoppade in borta mot Sandviken 2014. Under säsongen 2016/2017 blev det flera matcher i buren. Totalt har han varit ombytt i 59 matcher. Nu lämnar han moderklubben.
– Jag har haft en fantastiskt rolig tid i VBK, där jag fått många minnen både på bandyplan och utanför. Jag vill passa på och tacka alla ledare jag haft, alla runtomkring klubben och inte minst Kullen Fans som gör ett grymt jobb!

Vi tackar Oscar för hans tid och önskar honom lycka till i den fortsatta bandykarriären.

Oscar Löfqvist, Målvakt
Född:
1 augusti 1994.
Längd: 178 cm. Vikt: 77 kg.
Vetlanda BK: 59 matcher i elitserien/slutspel 2013/14-2016/17.
Klubbar: Vetlanda BK.