VBK VIP

Loger i Hydro Arena – en verklighet från och med 2022?

Vetlanda Bandyklubb planerar nu för ett nytt sätt att se bandy i Hydro Arena genom att projektera för att bygga ett entresolplan med loger på kortsidan i arenan. Är du intresserad av att preliminärboka en loge?

Vetlanda Bandyklubb söker nu dig som vill vara med och förverkliga vår vision om att skapa en av vintersäsongens mest attraktiva mötesplatser på Höglandet. Vi vill bygga loger på kortsidan i Hydro Arena och söker samarbetande företag som vill vara med och
satsa på bandyn som en mötesplats.

Vårt förslag är att bygga ett entresolplan på totalt 600 m² som inrymmer ett större rum som kommer att kunna delas in i upp till 11 loger. Logerna kommer att hyras ut per säsong för att ge den bästa upplevelsen av att se en bandymatch i Vetlanda. Med totalt 10 platser per loge blir det den naturliga platsen för dig att ta med anställda eller kunder på bandy en onsdags- eller fredagskväll.

När rummet inte används som loger kan det öppnas upp till ett stort rum på nästan 200 m² som inrymmer samlingar för våra ungdomslag elller som kommer vara möjligt att hyra för evenemang eller andra tillställningar – året runt.

I anslutning till detta rum bygger vi även en bardel med bord som också ryms bakom inglasade väggar och ger möjligheten till ett nytt sätt att se på bandy i goda vänners lag.

Vill du vara med? Nu söker vi dig som är intresserad av att preliminärboka en loge redan till säsongen 2022/2023. Välkommen!

Vill du preliminärboka en loge i Hydro Arena inför 2022/2023?

Vänligen kontakta projektledare Daniel Cederlöf om du vill veta mer om projektet eller om du vill preliminärboka en loge!

Daniel Cederlöf
070-245 78 79
daniel.cederlof@vetlandabk.se

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se