Lyssna på podden om klassiska matcher mot Hammarby

Tack alla ni som har bidragit till Kullen Fans insamling som nu har tagit sig över 2000-talets bästa publiksiffra. För att fira det släpper vi en podcast om klassiska matcher mot Hammarby.

2000-talets bästa publiksiffra för en bandymatch i Vetlanda är 2 691 åskådare som slogs mot Hammarby och under 2000-talet är ju just matcherna mot Hammarby ofta väldigt minnesvärda, både på läktaren med mycket publik och mycket dramatik på isen. Just detta sammanfattar Daniel Engström Stenson och Kristian Lönner i en specialpodd när vi nu nått nästa nivå i jakten på publikrekordet. Daniel och Kristian skrev ju som bekant VBK:s jubileumsbok Gulsvarta Hjärtan och gjorde då även en podcast om det när den släpptes. Daniel poddar också om bandy i podcasten Bandywisser.

Podcasten om Hammarby-matcher finns att lyssna på om du söker efter Bandywisser där poddar finns, till exempel här via Acast.

Utlottade vinster

När vi uppnådde 2 691 åskådare utlovade vi också vinster till er som var med och swishade sedan 14 maj när vi utlyste nästa målsättning. I potten låg en matchtröja och en jubileumsbok som båda var signerade av VBK:s guldhjältar från 1986, 1991 och 1992. De lyckliga vinnarna är:

Kjell Löfquist (signerad matchtröja) och
Berny Vilén (signerad jubileumsbok)

Priserna finns att hämta på kansliet.

Stöd VBK med en fiktiv biljett

Vi tackar alla er som har varit med och stöttat VBK så här långt via insamlingen, som hittills inneburit över 137 000 kr till föreningen. Insamlingen fortsätter och blir kanske ännu viktiga nu när vi börjar spela matcher utan publik. För även utan publik har VBK kostnader i form av hallhyra och domare vid träningsmatcher som normalt sett täcks delvis av publikintäkter. För dig som vill stötta föreningen även om du inte får se matchen är vi tacksamma för ett bidrag i form av en fiktiv biljett. Swisha 50 kr/biljett till 123 099 44 00.

Tack för ditt stöd!

Andreas Söderman