Joakim Andersson

Målrika VBK går mot rekord i Elitserien

Målrika VBK fortsätter att producera framåt och har redan nu gjort fler mål än under hela säsonger i Elitserien tidigare. Eftersom varje mål just nu är värt mer än 250 kr i Framtidspengen ger de många målen viktiga pengar till VBK.

I och med gårdagens vinst borta mot TB Västerås med 11-4 har VBK nu gjort 114 mål i Elitserien 2017/2018. Det innebär att laget redan har överträffat VBK:s siffror från säsongerna 2011/12 och 2014/15, då det som bäst blev 110 mål. Med nuvarande snitt per match ser det ut att bli över 150 mål för VBK i Elitserien den här säsongen vilket kommer innebära viktiga pengar till föreningen via vår nya satsning Framtidspengen.

I Framtidspengen går du med som vill stötta VBK:s framtid på ett eller annat sätt genom ett betala från 1 kr och uppåt för varje mål som VBK gör i Elitserien och slutspel. Pengarna kommer användas till ungdomsverksamheten inför säsongen 2018/2019 och satsningar på längre sikt för att utveckla föreningens organisation utanför isen. I VBK:s framtidsplaner ingår fler anställda på kansliet, för att kunna växa ytterligare. Då kan vi på sikt ha en ungdomsverksamhet som involverar ännu fler barn, ungdomslag där spelarna får förutsättningar att utvecklas till näste Johan Löfstedt eller Joakim Andersson, samt ett A-lag byggt på egna produkter som kan konkurrera med Sveriges topplag.

Vi är glada att varje mål VBK just nu gör är värt drygt 250 kr men vi hoppas att kunna bättra på den siffran ytterligare under säsongen så att vi efter den sista matchen kan stärka framtidens satsningar med så mycket pengar som möjligt. Gå med nu för att stötta VBK:s framtid!

Nytt datum för Framtidsträffen

Alla som ger minst 10 kr/mål blir inbjudna till det vi kallar för Framtidsträffen. Denna var först planerad till 5 januari men kommer istället att hållas i samband med den sista hemmamatchen i Elitserien mot Bollnäs som spelas 13 februari. Utöver att vi bjuder dig på entré och mat före matchen kommer vi även informera om planerna för VBK:s framtid. Du som redan gått med på 10 kr kommer få en inbjudan och du som vill gå med kan göra det nu för att även bli inbjuden till träffen.

Villkor för Framtidspengen

* Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
* Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2017/18 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
* Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
* Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
* Du som går med i VBK:s Framtidspeng får erbjudanden under säsongen, till exempel gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher i Elitserien.
* Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Gå med nu

VBK:s Framtidspeng är öppen fram till efter sista A-lagsmatchen i februari eller mars 2018. Du går med genom att kontakta andreas@vetlandabk.se eller genom att fylla i formuläret på länken nedan.