Välkommen till 6-kantshusets bar

6-kantshuset ligger i anslutning till Hydro Arena och är den naturliga samlingsplatsen för dig som vill ta något att dricka i samband med VBK:s hemmamatcher i Elitserien. 6-kantshuset öppnar ca två timmar före match och stänger ca två timmar efter match. Här kan du njuta av enklare mat och en kall öl eller ett glas vin före, under och efter matcherna.

För att komma in 6-kantshuset krävs att du har betalt entré till matchen och ingång sker vi huvudingången till Sapa Arena.

I 6-kantshuset finns plats för ca 70 besökare.

Mat och evenemang i Gula Huset

Gula Huset ligger utanför Hydro Arena, men i anslutning till Sexkantshuset. Här arrangeras arrangemang i samband med hemmamatcherna i Elitserien med servering av mat och dryck.

I Gula Huset finns plats för ca 60 besökare.

I samband med VBK:s hemmamatcher kommer olika arrangemang att ordnas, både utöver de vanliga öppettiderna i 6-kantshuset och i Gula Huset. Håll utkik på hemsidan efter de senaste uppdateringarna.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/elitseri/vetlandabk.se/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184