Biljetter till Vetlanda Bandyklubb

Upp till 19 år Gratis
Tillägg sittplats 80 kr

Köp biljetter på matchdag

Biljetter på plats i Hydro Arena köpes vid entréluckan vid huvudentrén. Här kan du betala med kontanter, kort eller Swish.

Köp biljetter via telefon

Du kan ringa och boka biljetter genom att ringa VBK:s kansli kl 9-16 på vardagar. Öppettiderna kan variera. Du hämtar och betalar biljetterna på kansliet eller i entréluckan vid matchen.

Köp biljetter online

Undvik köer genom att köpa din biljett online före matchen, alltid utan extra avgifter. Du kan antingen skriva ut biljetten eller scanna den direkt från din mobiltelefon.

Säsongskort till Elitserien 2019/2020

Genom att köpa säsongskort till VBK har du redan nu säkrat din plats till säsongens samtliga matcher, inklusive ett eventuellt slutspel.

Säsongskort ståplats

Info kommer inom kort.

Säsongskort sittplats

Info kommer inom kort.

Köp ditt säsongskort på Vetlanda BK:s kansli eller genom att ringa 0383-138 38 eller e-post info@vetlandabk.se. Du betalar ditt säsongskort till bankgiro 268-2102.