Biljetter till Vetlanda Bandyklubb

VBK öppnade säsongskortsförsäljningen med förtur för medlemmar 6 november och samtliga tillgängliga platser till matchenr med 50 åskådare är sålda. Vi tackar alla er som har valt att köpa säsongskort och vi ser fram emot att välkomna er till ett säkert evenemang med gott om avstånd på vår sittplatsläktare i Hydro Arena.

Du som har köpt säsongskort kommer få mer information skickad till dig med praktisk information inför varje match.

Detta gäller nu för övriga biljetter:

– Om säsongskortsinnehavare väljer att inte utnyttja sin biljett kan enstaka matchbiljetter släppas inför varje match.

– Om gränsen för antalet åskådare höjs under säsongen kommer vi släppa upp möjligheten att köpa säsongskort till kommande matcher.

Om du är intresserad av att få uppdateringar kring biljetter kan du maila till info@vetlandabk.se.

Biljetter till Elitserien