Motala väntar i nästa träningsmatch

Med ungefär tre veckor kvar till Elitserien startar så väntar ytterligare två träningsmatcher för VBK att slipa formen och hitta rätt inför premiären. Närmast kommer IFK Motala på besök till Vetlanda på lördag 16 oktober.

I helgen spelades träningsmatch mot Örebro som VBK vann med 6-5. Det var den första av tre matcher på lördagar i oktober för VBK och i nästa match väntar IFK Motala. Ett lag VBK ofta stöter på, oavsett om det gäller träningsmatcher, i Elitserien eller i åttondelsfinaler. För nästan exakt ett år sedan möttes lagen på försäsongen i Hydro Arena och då vann VBK med 6-2. Sedan kom Motala tillbaka och vann en målrik mot VBK på annandagen i Elitserien med 10-6. När det sedan var dags för åttondelsfinaler gick VBK segrande ur mötet över två matcher, efter att båda lagen vunnit varsitt möte.

Nu är det alltså träningsmatch som gäller och matchen spelas på lördag 16 oktober kl 15:00 i Hydro Arena.

Du som köpte erbjudandet ”Se 3 matcher, betala för 2” inför matchen mot Örebro har redan säkrat din plats till både Motala och Frillesås som väntar helgen efter. Du måste dock ta med dig din biljett som sms eller e-post för att scanna in på nytt.

Om du inte har köpt biljett kan du köpa förköp för 100 kr för alla över 19 år. Vi är tacksamma för att du köper biljetter på förhand så att vi kan planera evenemanget på bästa sätt.

Köp biljetter här

Matchen kommer att streamas live på Bandyplay för 99 kr. Läs mer och köp matchen här.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se