Nu kan du köpa säsongskort till VBK

Nu öppnar vi möjligheten att köpa säsongskort till alla VBK:s hemmamatcher i Svenska Cupen och Elitserien. En nyhet är att du kan prenumerera på säsongskort och betala på sex månader!

Så här gör du

Du som vill köpa säsongskort på sittplats kan välja vilka platser du vill boka och köpa dessa direkt via vår onlinebokning.

Du som vill köpa säsongskort på ståplats kan välja antingen sektion B eller sektion F. Vi ber dig att välja den sektionen du helst vill stå på för att få en jämn fördelning mellan säsongskorten.

Du som tidigare har haft säsongskort på sittplats kommer få en länk skickad till dig via e-post där du direkt kan förnya och betala dina platser. Om du inte har fått denna länk kontakta info@vetlandabk.se. 

Säsongskortet levereras via e-post eller via appen TicketCo Wallet där du kan hantera alla dina biljetter till VBK. Inga plastkort kommer att tryckas upp och delas ut.

Prenumerera och betala per månad

En stor nyhet denna säsong är att du kan dela upp betalningen av ditt säsongskort på sex månader och därmed säkra din plats till säsongens alla matcher men betala löpande under säsongen. Den nya prenumerationstjänsten görs i samarbete med vår biljettleverantör TicketCo och betalningen görs med autogiro under sex månader. En administrationskostnad tillkommer på 20 kr/månad. 

Du som är intresserad av att prenumerera och inte tidigare haft säsongskort kan skaffa prenumeration direkt online. Om du haft säsongskort tidigare på sittplats ber vi dig kontakta oss på info@vetlandabk.se för att sätta upp en prenumeration. 

Villkor

Säsongskortet gäller alla hemmamatcher i grundserien 2023/2024 för Vetlanda BK i Elitserien och slutspel. De tre hemmamatcherna i Svenska Cupen mot Vänersborg, Frillesås och Gripen ingår också i säsongskortet.

Priser – Betala allt på en gång

Sittplats ordinarie: 3 200 kr
Sittplats pensionär: 2 700 kr
Ståplats vuxen: 2 000 kr
Ståplats pensionär: 1 500 kr

Priser – Prenumeration

Sittplats ordinarie: 555 kr/månad 
Sittplats pensionär: 470 kr/månad
Ståplats vuxen: 355 kr/månad
Ståplats pensionär: 270 kr/månad

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se