Tobias Nyberg mot Broberg

Nyberg återigen uttagen i landslaget

Tobias Nyberg får återigen en plats i landslaget och är uttagen till landskamperna i Finland under nästa helg.

Efter fredagens match mot Hammarby tar Elitserien återigen ett kort uppehåll för landskamper då Sverige ska spela två matcher mot Finland och Ryssland i Borgå respektive Villmanstrand.

Truppen presenterades på onsdagen och från VBK ingår ytterhalven Tobias Nyberg, som därmed får nytt förtroende efter att även ha varit uttagen till landskamperna i Åby i december. I truppen finns även VBK-fostrade Christoffer Edlund som numerar spelar i Jenisej med.

Hela den svenska truppen

Målvakter: Jesper Thimfors (Villa Lidköping), Henrik Kjellsson (Västerås SK).

Utespelare: Per Hellmyrs (Bollnäs), Tobias Nyberg (Vetlanda), Daniel Berlin (Sandviken), Joel Broberg (Villa Lidköping), Martin Karlsson (Villa Lidköping), David Pizzoni (Hammarby), Oskar Wikblad (Edsbyn), Linus Pettersson (Sandviken), Stefan Edberg (Västerås SK), Christoffer Edlund (Jenisej), Martin Johansson (Villa Lidköping), Adam Gilljam (Hammarby), Christoffer Fagerström (Bollnäs), Simon Jansson (Edsbyn), Erik Pettersson (Neftyanik).

Spelschema

Fredag 24 januari 19.00 Finland (Borgå)
Lördag 25 januari 14.00 Ryssland (Villmanstrand)

Andreas Söderman