Publik Villa Kvartsfinal 2016

Nyhet: Rabatt på entrébiljetter för dig som är medlem

Vetlanda Bandyklubb introducerar en nyhet för alla som är medlemmar i föreningen vilket ger möjligheten att köpa entrébiljetter 50 kr billigare till alla matcher i Elitserien.

Erbjudandet är personligt och gäller alla som betalar medlemsavgift i föreningen och vid samtliga hemmamatcher i Elitserien. Erbjudandet ger 50 kr i rabatt både på ordinarie pris och pensionärspris. För att köpa biljetterna krävs att du kan visa upp ditt medlemskort via laget.se-appen (se nedan) och biljetterna kan endast köpas på kansliet eller i Hydro Arena vid matcherna. Erbjudandet gäller både ståplatsbiljetter och de sittplatsbiljetter som eventuellt finns tillgängliga till matchen. Max en biljett per match. 

VBK:s förhoppning är erbjudandet ska göra det mer lockande att bli medlem i VBK och den som är medlem i VBK ska få mer värde tillbaka via sitt medlemskap. Att vara medlem i VBK kostar 300 kr per år vilket innebär att man efter 6 matcher har tjänat in medlemsavgiften. VBK hoppas också att det kan leda till att fler väljer att testa att köpa sittplatsbiljetter vid matcher där det finns flera lediga platser. 

Medlemsrabatterade entréavgifter Elitserien 2019/2020

Ståplats vuxen 100 kr (ordinarie pris 150 kr)
Ståplats pensionär 70 kr (ordinarie pris 120 kr)
Sittplats vuxen 180 kr (ordinarie pris 230 kr)
Sittplats pensionär 150 kr (ordinarie pris 200 kr)

Ladda hem appen för ditt medlemskort

Genom att ladda hem laget.se-appen och registrera ett konto med den e-postadress som finns kopplad till dig i laget.se får du tillgång till ditt medlemskort i VBK efter att du har betalt medlemsavgiften. Appen finns där du laddar hem appar i din mobiltelefon. Kontakta Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se om du har några frågor kring detta.

Vi kommer även erbjuda möjligheten att få ett fysiskt medlemskort men hänvisar till laget.se-appen i första hand. 

Bli medlem nu!

Om du vill ha chansen att köpa medlemsrabatterade biljetter behöver du bli medlem i VBK. Det blir du genom att fylla i ett formulär med dina uppgifter så återkommer vi sedan med en faktura för verksamhetsåret 2019/2020.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se