Philip och Simon klara för två nya år i VBK

De defensiva spelarna Philip Lennartsson och Simon Lundström har båda skrivit på för två nya år i Vetlanda Bandyklubb.

VBK är glada att meddela kontraktsförlängningar med två viktiga defensiva spelare. Den egna VBK-produkten Philip Lennartsson är klar för en fortsättning i föreningen som han har representerat under hela sin karriär. Han debuterade i A-laget säsongen 2008/2009 och har sedan dess spelat in som en av de viktigaste spelarna i de defensiva leden i VBK. 28-årige Lennartsson börjar närma sig 300 VBK-matcher, vilket gör att han bara är några matcher i från att ta in sig på topp 10 över flest spelade matcher i VBK genom tiderna.

Dessutom är det klart att Simon Lundström fortsätter i VBK. Derby-fostrade Simon kom från Nässjö IF inför säsongen 2017/18 och gjorde då succé som Elitseriedebutant i VBK:s backlinje. Den här säsongen har Simon kommit tillbaka efter en skada på försäsongen och visat upp sin mångsidighet genom att kunna spela och bidra på flera olika positioner i laget.

Båda spelarna har skrivit på för två nya säsonger i VBK och föreningen är givetvis glada över dessa påskrifter.
– Det känns bra att kunna förlänga med två spelare som bidrar till defensiven som har varit en av framgångsfaktor under säsongen. Samtidigt som vi sportsligt är inne i en intensiv del av säsongen så är vi också inne inne i en period med många och bra samtal med spelarna i truppen om framtiden, säger Martin Letterblad i VBK:s sportgrupp.

VBK spelar i kväll kl 19:00 sista omgången i Elitserien hemma mot Broberg och spelar därefter åttondelsfinal med start på bortaplan på torsdag.