Placera dig själv som publikfigur i Hydro Arena

Ni är redan ett stort antal som har köpt en plats på Hydro Arenas läktare via en publikfigur, om du inte redan har gjort det så kan du nu beställa din publikfigur till kommande matcher.

Tyvärr kan vi just nu inte välkomna publik till Hydro Arena, vilket är tråkigt för alla er som vill stötta VBK på plats och ett stort ekonomiskt bakslag för föreningen. Nu har du dock chansen att befinna dig på plats på läktaren och samtidigt stötta VBK genom att köpa en publikfigur som kommer placeras ut på läktaren i Hydro Arena.

Publikfiguren kostar 300 kr och av dessa tillfaller 150 kr direkt till VBK. Allt du behöver göra är att gå in på länken nedan, ladda upp en bild på dig själv och betala för din beställning så kommer din figur att placeras ut på läktaren.

Beställ nu så är din publikfiogur på plats vid hemmamatchen motBroberg 27 januari och finns sedan kvar resten av säsongen! Publikfigurerna kommer vara på plats vid samtliga matcher resten av säsongen och du som har köpt en figur kan få spara den efter säsongen om du önskar. 

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se