Pontus Sjölund förlänger med VBK

Pontus Sjölund som kom till Vetlanda BK från Åby/Tjureda den gångna säsongen och har varit en av många positiva spelaröverraskningar har bestämt sig för en fortsättning i föreningen.

Det blev spel i 29 av 30 matcher i Elitserien och slutspel för Pontus Sjölund, som återvände till VBK efter flera år i moderklubben Åby/Tjureda. Pontus visade sina kvaliteter på många olika positioner och blev snabbt en viktig spelare för det VBK som tog sig till kvartsfinal.

Nu har han bestämt sig för att fortsätta i VBK och skrivit på för två nya år.
– Efter en sån här säsong med så många roliga matcher och förbättringar inom så mycket var det lätt att bestämma sig, säger Pontus Sjölund. 

VBK är glada över förlängningen och ser fram emot att fortsätta se Pontus göra allt både på träning och match.
– Självklart är jag glad för detta, vilken tränare som helst vill ha spelare som har en hög lägstanivå, är under utveckling och kan spela på flera olika platser utan att protestera, säger VBK:s tränare Sergei In-Fa-Lin.

Stötta VBK:s fortsatta lagbygge!

Just nu pågår en insamling vi kallar för Stolpe in-pengen, som ska hjälpa VBK till mer tur i kommande slutspel! Hjälp oss att bygga ett ännu starkare lag för nästa säsong och swisha minst 200 kr till 123-198 94 09. Tack för ditt stöd!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se