Pontusmatchen avgörs i Guldfemman

På fredag 20 november spelar VBK hemmapremiär mot Edsbyn - och då är det också dags för Pontusmatchen del 2! I år avgörs Pontusmatchen via nya tävlingen Guldfemman.

Ni kommer väl ihåg Pontusmatchen förra säsongen mot Sirius den 20 november – då vi på Pontus namnsdag hyllade alla med det förnamnet? VBK:s A-lag består ju även i år av tre stycken Pontus i form av Blomberg, Nordström och Vilén och när vi nu återigen spelar hemmamatch på Pontus namnsdag är det givetvis dags för Pontusmatchen 2! Tyvärr kan vi inte i år bjuda alla med förnamnet Pontus på gratis bandy i Hydro Arena och tävlingen mellan de tre Pontus har vi också gjort för att helt avgöras digitalt utöver det som händer på isen på fredag.

För du kan nämligen också vara med i Pontusmatchen genom att vara med i nya tävlingen Guldfemman! Alla tre Pontus har skapat sitt lag i tävlingen och utöver att vara med i huvudtävlingen finns det nu även en liga som heter Pontusmatchen. Om du går med i den ligan senast fredag utmanar du våra tre Pontus om vem som samlar flest poäng i fredagens match samt vem som samlar flest poäng under hela säsongen.

Vara med och tävla i Pontusmatchen!

Har du redan gått med i Guldfemman kan du enkelt lägga till ditt lag även i den ligan som du hittar här så är du med och tävlar i båda. Om du inte har skapat ett lag har du fram till matchstart på fredag på dig att skapa ditt lag och gå med i Pontusmatchen.

Läs om hur Guldfemman fungerar här

Priser

Du som är med och tävlar i Guldfemman är med och tävlar om fina priser i huvudtävlingen men om du också är med i ligan Pontusmatchen kan du även vinna:

– Den som vinner fredagens omgång vinner ett minikit till bilen signerad av alla tre Pontus

– Den som blir bäst under hela säsongen i Pontusmatchen vinner en matchtröja från valfri Pontus signerad av alla tre Pontus

Gå med i Guldfemman nu och var med i Pontusmatchen!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se