Publik Villa Kvartsfinal 2016

Publikinformation inför matchen mot Hammarby

Inför morgondagens match mot Hammarby är det viktigt att du som ska besöka Hydro Arena tänker på följande saker i arenan.

Extra säkerhetszon under läktaren

Vid matchen mellan Hammarby och VBK kommer lagen att gå in på planen via olika entréer. VBK går in i den vanliga spelaringången medan Hammarby går in mellan avbytarbåsen. Detta kräver dock att ett område under läktaren spärras av strax före matchstart, strax före paus, strax före andra halvlek startar och återigen efter matchen så att Hammarby ska kunna gå in och ut på planen utan problem. Avspärrningarna sker under läktaren och vid trappan ned från ståplatssektion F. Detta betyder att det kan ta längre tid än vanligt att sig till ståplats längst bort på läktaren sett från entrén. Det kan också ta längre tid än vanligt att lämna läktaren i paus och efter matchen.

Vi ber er därför att planera ert besök och att respektera både avspärrningar och information från ordningsvakter och VBK:s funktionärer. Tänk på att det finns kiosk med kaffe, godis, fika och kokt korv i jämte sektion F, längst bort vid infarten för ismaskinerna.

Förbjudet att gå in och ut via nödutgångar

Det är förbjudet att att gå in och ut i hallen via de olika nödutgångarna som finns runt om i Hydro Arena. Vänligen respektera låsta dörrar. Vi hänvisar till huvudentrén för både in- och utgång. 

Rökning förbjuden vid 6-kantshuset

Det är förbjudet att röka i inhägnaden utanför 6-kantshuset oavsett tidigare information. Alla rökare hänvisas till att gå ut via huvudentrén och röka på parkeringen.

Förbjudet att parkera längs med vägen

Vi räknar med mycket publik vid matchen mot Hammarby på fredag och vi vill därför påminna om att det är förbjudet att parkera längs med vägen som leder in till Hydro Arena. All parkering hänvisas till ordinarie parkeringsplatser samt grusplanerna vid infarten och längre in på området. Överträdelser beivras. Vi rekommenderar så många som möjligt att ta sig till matchen på andra sätt än med bil. 

Tack för er hjälp och vi hälsar er välkomna till Hydro Arena!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se