Så ska VBK fortsätta elitsatsningen – välkommen på fredag

På fredag 9 februari avslutas Elitserien hemma mot Edsbyns IF i Hydro Arena. Före matchen presenterar VBK ett nytt koncept för föreningens fortsatta elitsatsning på Sussies.

Inför fredagens avslutande hemmamatch i Elitserien är du välkommen till Sussie Olssons Kök för god mat och dryck innan matchen men framförallt en presentation av ett nytt koncept för föreningens fortsatta elitsatsning mot nya SM-guld. Här får du mer information om hur VBK planerar för framtiden och hur du som företagare och supporter kan vara med och bidra till satsningen.

Välkomna!

• 17.15: Samling
• 17.30: Välkomna och presentation från VBK kring ny satsning på elitverksamheten

• 17:45 Mat
• 18.10: Intervjuer med båda lagens tränare
• 19.00: Matchstart

• Buffé inkl. alkoholfri dryck, kaffe, programblad och sittplats: 530 kr
• Buffé inkl. alkoholfri dryck, kaffe, programblad och ståplats: 450 kr
• Buffé inkl. alkoholfri dryck, kaffe och programblad: 280 kr

Anmäl dig via mejl till info@vetlandabk.se senast onsdag 7 februari. Ange i anmälan hur många ni blir och vilken typ av biljetter ni önskar.

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se