Så spelas slutspelen för VBK:s juniorlag

Vetlanda Bandyklubb är även denna säsong kvalificerade för slutspel för juniorlag och P16. Så här spelas slutspelet!

Juniorelitserien

Serien är inte avslutad ännu men det är redan klart att Vetlanda Bandyklubb vinner serien. VBK är inför den avslutande omgången i helgen överlägsna i toppen med 33 poäng på 17 matcher. Det innebär att VBK kommer att spela kvartsfinal mot Västerås SK, som är klara på åttondeplats i serien. Kvartsfinalerna spelas med första matchen 27 eller 28 februari och därefter andra matchen 2 eller 3 mars. VBK inleder på bortaplan.

Blir det semifinal spelar VBK bortamatch 6 eller 7 mars och hemmamatch 9 eller 10 mars. SM-finalen spelas på Studenternas i Uppsala fredag 22 mars. 

Pojkelitserien

Här har slutspelet redan startat med åttondelsfinaler, där VBK i helgen som gick vann borta mot Borlänge med 7-0. Returen spelas hemma i Hydro Arena på lördag 23 februari. Tar sig VBK vidare blir det kvartsfinal 25 eller 26 mars och retur 28 februari eller 1 mars. Semifinalerna spelas med första mötet 4 eller 5 mars och andra matchen 7 eller  mars. SM-finalen spelas även den på Studenternas fredag 22 mars.

VBK slutade på andra plats i Pojkelitserien Södra och blir det avancemang till kvartsfinal ställs man där mot segraren mellan Tillberga och Sandviken, där Tillberga vann den första matchen med 5-3. VBK inleder kvartsfinalen på bortaplan.

Pojkar 16

VBK avslutar i helgen serien med bortamatch mot Kungälv, men det är redan klart att VBK vinner den södra serien för P16. Det innebär att man är kvalificerade för semifinal som avgörs i ett semifinalspel uppdelat på två grupper med fyra lag i varje grupp. Semifinalerna avgörs 1-3 mars och spelplats för VBK blir klart senare.

De två lagen som vinner semifinalgrupperna går vidare till SM-final, som spelas i Örebro 9 mars.

Här hittar ni all information om hur säsongens slutspel ser ut för alla lag.