Säkra din plats till hemmapremiären mot Villa

Nu är det bara en vecka kvar till Elitserien med publik är tillbaka på hemmaplan i Hydro Arena. Säkra din plats till hemmapremiären med biljett eller säsongskort nu!

Vetlanda Bandyklubb inleder Elitserien borta mot Tellus Bandy på fredag 29 oktober och den första hemmamatchen spelas onsdag 3 november kl 19:00 i Hydro Arena mot Villa Lidköping. Vi är tacksamma för att du som ska se matchen köper dina biljetter på förhand för att vi ska kunna planera evenemanget på bästa sätt. Det gör det också enklare för dig när du kommer till arenan och kan gå direkt in genom att scanna din digitala biljett.

Säsongskort till Elitserien och slutspel

Du som vill köpa säsongskort på sittplats kan välja vilka platser du vill boka och köpa dessa direkt via vår onlinebokning.

Du som vill köpa säsongskort på ståplats kan välja antingen sektion B eller sektion F. Vi ber dig att välja den sektionen du helst vill stå på för att få en jämn fördelning mellan säsongskorten.

Säsongskortet levereras via e-post och sms. Inga plastkort kommer att tryckas upp och delas ut.

Säsongskortet gäller alla hemmamatcher i grundserien 2021/2022 för Vetlanda BK i Elitserien och eventuellt kval/slutspel. Giltig QR-kod måste uppvisas vid entrén för att komma in.

Sittplats ordinarie: 3 000 kr
Sittplats pensionär: 2 500 kr
Ståplats vuxen: 1 850 kr
Ståplats pensionär: 1 350 kr

Biljetter till hemmapremiären mot Villa Lidköping

Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp. Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen.

Ståplats
Vuxen: 150 kr
Pensionär: 120 kr
Upp till och med 19 år: Gratis

Sittplats
Vuxen: 230 kr
Pensionär: 200 kr
Upp till och med 19 år: 80 kr

Tips! Vill du köpa programblad kan du lägga till det innan du betalar och du hämtar ut ditt programblad i entrén genom att visa upp biljetten.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se