Publik Sapa Arena

Sapa Arena byter namn till Hydro Arena

Sedan förra året har Sapa Profiler AB i Vetlanda bytt namn till Hydro. Nu är det också klart att Vetlanda Bandyklubbs hemmaarena Sapa Arena byter namn till Hydro Arena.

Namnbytet sker lagom till ispremiären 8 september senare i höst.

– Sapa är Hydro sedan i höstas och ett naturligt steg blir då att byta namn från Sapa Arena till Hydro Arena. Namnbytet kommer ske under festliga former då Hydro tillsammans med arenabolaget kommer bjuda på en festlig ceremoni den 8 september, säger Håkan Lindor, marknadschef på Hydro till Vetlanda-Posten.

Det kommer bli en ceremoni med gott om aktiviteter för besökarna och föreningarna som är aktiv i arenan, däribland VBK, finns givetvis på plats under dagen. Lagom till den här dagen ska de stora skyltarna bytas ut på fasaderna på arenan. Vi återkommer med mer information om vad som händer kring Hydro Arena den här dagen.

Hydro är inte bara namnsponsor till arenan utan även en av VBK:s största samarbetspartners, ett samarbete föreningen är mycket glada att företaget utvecklar och förlänger med VBK. Utöver namnet på arenan kommer senare i höst även alla reklamskyltar i hallen och tryck på VBK:s matchställ vara Hydro istället för Sapa.

Så lägg det nya namnet på minnet – i höst går ni på bandy i Hydro Arena!