Säsongskort släpps på lördag 25 september kl 10:00

På lördag 25 september startar vi försäljningen av säsongskort inför Elitserien! För dig som vill ha hjälp med att boka din plats på sittplats är du välkommen till kansliet i Hydro Arena som har extraöppet mellan kl 10 och 12.

Köp online eller på kansliet

Från och med kl 10:00 på lördag 25 september kan du boka säsongskort inför Elitserien. Du kan köpa det via vår onlinebokning, både till ståplats eller bland de sittplatser som just nu är lediga. Du som har haft säsongskort tidigare på sittplats och önskar boka samma plats är välkommen till vårt kansli som har extraöppet kl 10-12 på lördag. Du är även välkommen dit om du vill ha hjälp med att boka. Det går givetvis bra att komma till kansliet under ordinarie öppettider kl 9-16 från och med måndag 27 september.

Så här gör du

Du som vill köpa säsongskort på sittplats kan välja vilka platser du vill boka och köpa dessa direkt via vår onlinebokning.

Du som vill köpa säsongskort på ståplats kan välja antingen sektion B eller sektion F. Vi ber dig att välja den sektionen du helst vill stå på för att få en jämn fördelning mellan säsongskorten.

Säsongskortet levereras via e-post och sms. Inga plastkort kommer att tryckas upp och delas ut.

Villkor

Säsongskortet gäller alla hemmamatcher i grundserien 2021/2022 för Vetlanda BK i Elitserien och eventuellt kval/slutspel. Giltig QR-kod måste uppvisas vid entrén för att komma in. 

Priser

Sittplats ordinarie: 3 000 kr
Sittplats pensionär: 2 500 kr
Ståplats vuxen: 1 850 kr
Ståplats pensionär: 1 350 kr

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se