Säsongskort till VBK – prenumerera och betala per månad!

På fredag 1 september öppnar säsongskortsförsäljningen till VBK:s alla hemmamatcher i Svenska Cupen, Elitserien och slutspel. Nytt för i år är att du kan prenumerera på säsongskortet och betala över sex månader.

Prenumerera och betala per månad

En stor nyhet denna säsong är att du kan dela upp betalningen av ditt säsongskort på sex månader och därmed säkra din plats till säsongens alla matcher men betala löpande under säsongen. Den nya prenumerationstjänsten görs i samarbete med vår biljettleverantör TicketCo och betalningen görs med autogiro under sex månader. En administrationskostnad tillkommer på 20 kr/månad. 

Du som är intresserad av att prenumerera och inte tidigare haft säsongskort kan skaffa prenumeration direkt online. Om du haft säsongskort tidigare på sittplats ber vi dig kontakta oss på info@vetlandabk.se för att sätta upp en prenumeration. 

Köp online eller på kansliet

Från och med kl 10:00 fredag 1 september kan du boka säsongskort inför Elitserien. Du kan köpa det via vår onlinebokning, både till ståplats eller bland de sittplatser som just nu är lediga, eller komma till oss på kansliet. Du som har haft säsongskort tidigare på sittplats kommer att få information skickad till dig om hur du gör för att boka samma plats även kommande säsong. Du som vill ha hjälp med att boka ditt säsongskort är välkommen till kansliet. Därefter är försäljningen öppen under kansliets ordinarie öppettider eller via vår onlinebokning. 

Så här gör du

Du som vill köpa säsongskort på sittplats kan välja vilka platser du vill boka och köpa dessa direkt via vår onlinebokning.

Du som vill köpa säsongskort på ståplats kan välja antingen sektion B eller sektion F. Vi ber dig att välja den sektionen du helst vill stå på för att få en jämn fördelning mellan säsongskorten.

Säsongskortet levereras via e-post eller via appen TicketCo Wallet där du kan hantera alla dina biljetter till VBK. Inga plastkort kommer att tryckas upp och delas ut.

Villkor

Säsongskortet gäller alla hemmamatcher i grundserien 2023/2024 för Vetlanda BK i Elitserien och slutspel. De tre hemmamatcherna i Svenska Cupen mot Vänersborg, Frillesås och Gripen ingår också i säsongskortet.

Priser – Betala allt på en gång

Sittplats ordinarie: 3 200 kr
Sittplats pensionär: 2 700 kr
Ståplats vuxen: 2 000 kr
Ståplats pensionär: 1 500 kr

Priser – Prenumeration

Sittplats ordinarie: 555 kr/månad 
Sittplats pensionär: 470 kr/månad
Ståplats vuxen: 355 kr/månad
Ståplats pensionär: 270 kr/månad

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se