Sätt VBK på din bucketlist under 2020

Vetlandas jubileums­år är fyllt av aktiv­iteter, men firandet slutar inte där. Vetlanda kommun har tagit fram en lista med uppdrag, en så kallad bucketlist, för dig som vill uppleva kommunen lite extra.

I den här listan hittar du 20 utmaningar med koppling till både staden Vetlanda och kommunen runt omkring. Om du genomför minst hälften av uppgifterna har du chansen att vinna en 100-årstårta.
– Vi ville göra något för att få ut alla Vetlandabor och se allt det fina och roliga som finns och händer i kommunen, berättar Ann-Mari Forsberg som är kultursekreterare på Vetlanda kommun.

En av uppgifterna i häftet handlar om kommunens tre elitlag: Vetlanda Bandyklubb, Vetlanda Speedway och Skirö AIK. För den som hämtar ett häfte finns möjligheten att visa upp det i biljettluckan vid någon av nämnda klubbars hemmamatcher och få gå in gratis.
– Det funkar som så att du tar med dig din bucketlist och visar upp den, så får den som står eller sitter i entrén bocka i att den uppgiften är genomförd. Så du får gå in gratis på matchen och får samtidigt bocka av en uppgift i häftet.

Bucketlistorna finns att hämta på kontaktcenter redan idag, helt kostnadsfritt. När du har hämtat ditt exemplar har du nästan hela året på dig att genomföra uppgifterna, närmare bestämt fram till fredagen 20 november. Så hämta din bucketlist nu för att utnyttja möjligheten att se VBK gratis vid ett tillfälle under matcherna som återstår denna säsong!

Läs mer hos Vetlanda Kommun.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se