Sigge ser fram emot att fortsätta utveckla VBK

VBK:s tränare Sigge In-Fa-Lin förbereder nu laget för sista omgången i Elitserien och det kommande slutspelet men blickar också framåt mot den fortsatta utvecklingen av laget.

Sigge In-Fa-Lin har varit tränare för VBK i den här sejouren sedan 2022. Första säsongen i delat ansvar tillsammans med Kent Edlund och under den nu pågående andra säsongen som ensam huvudansvarig. Det är sedan tidigare klart att Sigge fortsätter i VBK även över nästa säsong 2024/2025 och både föreningen och Sigge ser fram emot det fortsatta samarbetet.
– I samband med att Kent slutade efter förra säsongen kom vi överens med Sigge om en fortsättning över ytterligare två säsonger med de nya förutsättningarna. Både vi och Sigge vill förtydliga detta och att vi ser fram emot att han ska fortsätta leda och utveckla laget, säger Andreas Söderman i VBK:s sportgrupp.

Förra säsongen slutade VBK åtta i Elitserien och inför den sista omgången är laget femma i Elitserien. Under Sigges ledning har laget tagit stora kliv i utvecklingen och dessutom har hela nio spelare kommit från juniorlagen och debuterat i Elitserien.
– Jag är givetvis glad att fortsätta med laget och glad att känna att jag och klubben har samma ambitioner att fortsätta utvecklingen tillsammans. Nu vill jag till att börja med se hur långt vi kan ta det denna säsong och har fullt fokus på det innan vi påbörjar arbetet med nästa säsong, säger Sigge.

På fredagen kl 19:00 avslutas Elitserien hemma mot Edsbyn i Hydro Arena och Sigge ser fram emot att spela grundseriens sista match på hemmaplan.
– Det är viktigt för oss att publiken ser utvecklingen i vårt lag och att vi ger tillbaka glädje med vårt spel och det hoppas jag att alla som följer oss fortsätter känna, säger Sigge.

Köp biljetter till matchen mot Edsbyn här

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se