Sirius borta innan Gratismatchen mot VSK

VBK spelar två nya matcher i Elitserien under veckan som kommer. Först ut är Sirius på bortaplan på tisdagen och sedan väntar Gratismatchen mot VSK i Hydro Arena på fredag.

IK Sirius – VETLANDA BK

Tisdag 31 januari kl 19:00, Studenternas

Se matchen på Elitserien Live

Alla matcher i Elitserien streamas i år på den nya plattformen Elitserien Live. För att se matcherna kan du skaffa ett abonnemang som kostar 349 kr i månaden och ger tillgång till alla matcher i Elitserien för herrar samt utvalda matcher i Elitserien för damer. Du kan också köpa matchen separat för 139 kr.

Se och köp matchen mot Sirius här

VETLANDA BK – IFK VÄNERSBORG

Fredag 3 februari kl 19:00, Hydro Arena

Matchsponsor: Lundahls Lås
Bollsponsor: OTM Eko Energi & KFK Mekan

Gratismatch med fri entré

Matchen mot VSK är säsongens Gratismatch där våra sponsorer bjuder på fri entré för alla åskådare. VBK säger stort tack till alla er som bjuder på årets roligaste publikmatch! Och vi hälsar er i publiken välkomna till en fantastiskt rolig hemmamatch där VBK kommer till spel med åtta raka hemmasegrar i ryggen.

Köp sittplatsbiljetter online

Kanske är det läge att testa sittplats vid matchen när entrén till ståplats är gratis? Sittplatserna kostar 80 kr/styck och vi rekommenderar att du köper dem via länken nedan!

Köp sittplatsbiljetter här

Ladda upp i Gula Huset

Kullen Fans öppnar upp Gula Huset och serverar korvbuffé inför matchen mot VSK. Boka din plats via sms till Henrik på 073-376 59 76.   

Köp 50/50-lotter digitalt

Även vid den här hemmamatchen kan du köpa dina 50/50-lotter digitalt utöver det traditionella sättet med fysiska lotter i arenan. På annandagen uppgick vinstsumman till 11 040 kr. Du kan även köpa lotterna på förhand för att ha det klart redan innan du kommer till Hydro Arena. Scanna QR-koden nedan eller klicka på den här länken för att köpa 50/50-lotter.

Välkommen till Hydro Arena!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se