Sirius och Hammarby på schemat i #stockholmsveckan

På fredag fortsätter #stockholmsveckan för VBK:s del med hemmamatch mot Hammarby i Hydro Arena. Men först blir det en avstickare till Uppsala och bortamatch mot Sirius.

IK Sirius – Vetlanda BK

Datum: 2020-01-15
Matchstart: 19:00

Bandyplay

Se matchen live på Bandyplay. Matchen ingår i ditt abonnemang om du har månads- eller årsabonnemang. För dig som vill köpa matchen kostar det 129 kr.

Se matchen här!

Vetlanda BK – Hammarby IF

#stockholmsveckan

Datum: 2020-01-17
Matchstart: 19:00

Matchsponsor: Njudungs Energi

Vuxen 150 kr
Pensionärer 120 kr
Upp till 19 år Gratis
Tillägg sittplats 80 kr

Vi rekommenderar som alltid att köpa dina biljetter online utan extra avgifter. Köp biljetter här!

På plats kan du betala med kontanter, kort eller swish.

Sittplatsbiljetter

I skrivande stund finns det sittplatser tillgängliga till försäljning inför matchen och fler platser kan komma att släppas under veckan. Köp biljetter här!

Mat och dryck

Sussie Olssons Kök erbjuder grillbuffé och trubadur hela kvällen för 149 kr/person. Boka plats för VIP via VBK hos Andreas Söderman på 070-233 99 03 eller andreas.soderman@vetlandabk.se.

Gula Huset är öppet för mat innan matchen och ansvariga är vår supporterklubb Kullen Fans. Mat och dryck och kaffe för 130 kr. Boka plats via sms till Henrik Stålhammar på 0733-76 59 76.

Kom i tid!

På grund av att vi räknar med mycket publik och på grund av att vi kommer ha extra säkerhetsavspärrningar under läktaren uppmanar vi alla publik att komma i god tid före matchen på fredag då det kan ta längre tid än vanligt att ta sig upp läktaren.

Välkommen till Hydro Arena på fredag!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se