Specialpodd och fina vinster i potten vid nästa nivå

Kullen Fans insamling för att slå publikrekordet på Landbandybanan fortsätter och nästa nivå vi jagar är 2 691 åskådare som är bästa noteringen under 2000-talet. När den nås kommer det bli specialpodd och fina vinster lottas ut.

Kullen Fans insamling i skrivande stund drygt 2 200 fiktiva biljetter, vilket innebär drygt 110 000 kr till VBK. Föreningen är mycket tacksamma för alla som har varit med och swishat så här långt och bidragit med ett mycket viktigt stöd till VBK. Insamlingen fortsätter och för att uppmuntra er till att stötta VBK så går vi nu från föreningens sida in och bjuder på en riktigt fin överraskning vid nästa nivå samtidigt som vi också kommer lotta ut två fina priser.

För nästa nivå 2 691 biljetter och det är den bästa publiksiffran för VBK på hemmaplan under 2000-talet. Den sattes mot Hammarby och under 2000-talet är ju just matcherna mot Hammarby ofta väldigt minnesvärda, både på läktaren med mycket publik och mycket dramatik på isen. Just detta ska Daniel Engström Stenson och Kristian Lönner sammanfatta i en specialpodd när vi når nästa nivå i jakten på publikrekordet. Daniel och Kristian skrev ju som bekant VBK:s jubileumsbok Gulsvarta Hjärtan och gjorde då även en podcast om det när den släpptes. Daniel poddar också om bandy i podcasten Bandywisser. 

Men inte nog med det – VBK lottar även ut två fina vinster när vi når 2 691 fiktiva biljetter. I vintras hade vi vid en hemmamatch besök av alla spelare och ledare som vunnit SM-guld med VBK och dessa guldhjältar signerade både en matchtröja och en jubileumsbok. Tröjan med autografen på ryggen är högvinsten och den mycket speciella jubileumsboken med autografer på hela det första uppslaget är andra vinsten. Utöver detta kommer vi lägga in några ytterligare priser som vi återkommer kring.

Alla som swishar från och med i dag 14 maj till och med att vi når 2 691 fiktiva biljetter är med i utlottningen, så utlottningen pågår tills dess att vi har nått den nivån. Ju fler gånger du swishar desto större chans har du att vinna, så swisha gärna en mindre summa flera gånger!

Swisha 50 kr per biljett till 123-099 44 00. Tack för ditt stöd!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se