Ta VBK-bussen till Gratismatchen 6 februari

Onsdag 6 februari spelar VBK Gratismatchen mot Sandvikens AIK i Hydro Arena, när sponsorer bjuder all publik på fri entré. Vid den matchen erbjuder vi dig som publik att bekvämt och helt gratis åka buss till och från matchen.

I samarbete med BK Buss bjuder VBK inte bara på fri entré, utan även fri resa till och från matchen i den bekväma VBK-bussen som annars kör våra spelare runt i landet. Bussen går från Bäckseda och genom Vetlanda och är ett bra alternativ för dig som vill lämna bilen hemma vid den här matchen och som dessutom gör att du kommer rakt in till arenan i god tid.

På bussen serverar vi dessutom gratis korv till alla som åker med!

Bussen går enligt följande tidtabell:

Bäckseda skola 18:15
Örtstigen 18:17 (ca)
Lasarettsgatan 25 18:20 (ca)
Vetlanda Resecentrum 18:25 (ca)
Hydro Arena 18:30 (ca)

Direkt efter matchen går bussen tillbaka med stopp på samma hållplatser. Bussen kommer då att stå utanför entrén till Hydro Arena.

Om du vill åka med bussen, helt gratis, är vi tacksamma om du bokar plats på förhand och meddelar var du vill gå på. Anmäl dig till bussen till andreas.soderman@vetlandabk.se.