Tack Gustav Wallin

Vetlanda Bandyklubb och Gustav Wallin har kommit överens om att bryta kontraktet ett år i förtid.

Gustav Wallin kom till VBK som ungdomsspelare från Tranås och skrev våren 2019 seniorkontrakt med VBK. Han har sedan dess gjort 67 matcher med VBK:s A-lag. VBK och Gustav har nu kommit överens om att bryta det tvåårskontrakt han skrev under förra våren.
– Vi har haft en dialog med Gustav under våren där han uttryckt en önskan om att avsluta kontraktet. Vi har valt att möta honom i denna önskan. Vi tycker det är tråkigt, men önskar Gustav lycka till i allt han företar sig framöver, säger Andreas Söderman i Vetlanda BK.

– Jag har under en tid känt lite bristande motivation och känner inte att jag just nu har glöden som krävs för att spela i VBK. Jag vill tacka för alla åren i VBK. Inte minst vill jag tacka alla i föreningen för stödet i samband med att Axel gick bort i höstas, säger Gustav Wallin.

Det är ännu inte klart var Gustav fortsätter sin bandykarriär.

Vi säger stort tack och hoppas på återseende, Gustav!

Daniel Engström Stenson
daniel.engstrom-stenson@vetlandabk.se