Tack Måns Racov

Måns Racov har bestämt sig för att fortsätta karriären i Åby/Tjureda efter en säsong i VBK:s A-lag.

Den egna produkten Måns Racov flyttades upp i A-laget inför förra säsongen som var hans sista som junior. Utöver spel i P19 blev det även 14 matcher i Elitserien samt P19-VM i Katrineholm i början av april. Under säsongen uppmärksammades även Måns både av Axel Wallins Minnesfond samt Länsförsäkringar Jönköpings juniorstipendium.

För att få bästa möjliga utveckling i sin fortsatta karriär har Måns bestämt sig för att lämna moderklubben och spelar kommande säsong i Åby/Tjureda i Allsvenskan.
– Måns är en mycket bra lagspelare med helt rätt inställning som vi gärna hade sett fortsatt i VBK kommande säsong, men samtidigt är det ett bra val för hans utveckling att träna och spela fullt ut i Allsvenskan. Så vi önskar Måns stort lycka till och hoppas på ett återseende i VBK, säger sportgruppens Andreas Söderman.

Utöver Måns har även VBK-produkten Filip Johansson nyligen skrivit på för Åby/Tjureda. Filip spelade i VBK P19 föregående säsong och har tränat med A-laget under säsongen. Vi säger tack och lycka till även till Filip!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se