Tack Rauan!

Efter VBK:s uttåg ur semifinalen mot Villa Lidköping så säger vi tack till Rauan Issaliyev för hans insatser i VBK under säsongen 2023/2024.

Den kazakstanska landslagsmannen var ett sent nyförvärv i somras in i VBK. Rauan debuterade i september och anpassade sig snabbt till både VBK och svensk bandy och var en stor orsak till tredjeplatsen i Svenska Cupen under försäsongen. Därefter blev det spel i varje serie- och slutspelsmatch samt totalt 18 mål och 5 assist på 34 matcher. 

Efter att säsongen tog slut för VBK i semifinalen mot Villa Lidköping så flyger nu Rauan hem till Kazakstan och VBK säger tack för hans insatser i föreningen. 
– Rauan har varit oerhört professionell och bidragit med sin erfarenhet under hela säsongen. Vi är glada att fått ha honom hos oss under en säsong och önskar honom all lycka i framtiden, säger Andreas Söderman i VBK:s sportgrupp.

Rauan själv tackade av laget i omklädningsrummet i Lidköping och är också väldigt tacksam för säsongen i VBK.
– Jag vill tacka alla spelare, ledare och ledningen i VBK för hur bra alla tagit emot mig och fått mig att känna mig som hemma. Det har varit en mycket rolig säsong som jag kommer att minnas och jag önskar laget stort lycka till, nästa säsong kommer bli ännu bättre, säger Rauan Issaliyev.

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se