Tack Skorven för ditt år som juniortränare i VBK

Det blev bara ett år som tränare för VBK:s juniorer för Jonas "Skorven" Persson som tidigt tackade nej till en fortsättning.

Säsongen som gick blev inte vad någon hade hoppats på för juniorerna inom svensk bandy då det på grund av restriktioner blev en helt inställd säsong utan matcher i varken serie eller slutspel. Under en stor del av säsongen låg dessutom träningen helt nere på grund av de lokala restriktionerna.

Inför säsongen var den tidigare A-lagsmålvakten Jonas ”Skorven” Persson ny juniortränare men på grund av personliga skäl tackade ”Skorven” redan i januari nej till en fortsättning som tränare nästa säsong.
– Att säsongen inte blev som vi hade tänkt kan man ju lugnt konstatera, men vi har ju alla efter förutsättningarna hela tiden försökt göra det bästa vi har kunnat. Sett till de förutsättningar som getts med månader mitt under säsongen helt utan möjligheter att träna gemensamt så är jag ändå imponerad över killarnas insatser och steg de tagit, säger Skorven.

På bilden ses ledare och spelare i juniorlaget tillsammans efter den sista träningen i mars.

Juniorerna är just nu i gång med försäsongsträningen och vi återkommer med mer information kring den nya lagledningen i P19 och P17.

Vi säger stort tack till ”Skorven” för den här gången i VBK och hoppas givetvis på ett nytt återseende i gulsvart!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se