Tillfälliga sittplatser på plats i Hydro Arena

Nu är Hydro Arena redo för match utifrån de nya restriktionerna om endast sittande publik, då vi återigen satt in tillfälliga sittplatser på de normala ståplatsläktarna.

Precis som förra säsongen lånar Vetlanda BK sittplatser från Hvetlanda GIF som annars står på Heds Arena för att kunna skapa tillfälliga sittplatser på våra ståplatsläktare. Säsongen 2020/2021 kom de dock aldrig till användning, men  nu kommer stolarna att användas direkt i morgon 28 december när VBK möter Edsbyns IF hemma i Hydro Arena.

Dessutom kommer det finnas sittunderlag i arenan som du som ska sitta på dessa stolar kan använda. Eftersom stolarna är av plast kan det bli kallt att sitta på dem. Sittunderlagen lånas in från Vetlanda MS och finns tillgängliga i hallen vid supporterkiosken. Efter matchen ska dessa återlämnas på samma plats. 

VBK säger stort tack till både Hvetlanda GIF och Vetlanda MS för lånen som gör att vi kan erbjuda bra sittplatser till alla besökare i enlighet med restriktionerna.

Köp biljetter till matchen nu

Vi är tacksamma för att du köper dina biljetter till matchen på förhand. Eftersom antalet platser är begränsade är det också mer sannolikt än normalt att vi säljer slut på biljetterna. Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp.  Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen. På så vis minskar vi köer och kan planera evenemanget på bästa sätt för dig som besökare.

Biljettpriser Sektion B och F

Vuxen 190 kr
Pensionär 160 kr
Ungdomar upp till och med 19 år 40 kr

Biljettpriser Sektion C, D och E

Vuxen 230 kr
Pensionär 200 kr
Ungdomar upp till och med 19 år 80 kr

Köp biljetter till matchen mot Edsbyn här

Köp biljetter till matchen mot Örebro här

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se