Slideboard A-lag

Träffa A-lagsspelare och köp lott i Billotteriet på lördag

På lördag 26 maj är det dags för VetlandaFesten i Vetlandas centrum. Mellan kl 10 och 16 finns VBK på plats mitt i stan där du kan träffa A-lagsspelare och gå med i vårt nya Billotteri.

VBK finns mitt i centrum framför entrén till kommunhuset mellan klockan 10 och 16 på lördag 26 maj. Ser du en svart Volvo V40 så har du kommit helt rätt, för du kan nämligen klämma och känna på den splitter nya bil som du kan i VBK:s Billotteri. Bilen är värd 294 000 kr och vi börjar sälja lotterna på lördag. Dragningen sker vid annandagsmatchen 26 december men köp din lott redan nu för att vara med i lotteriet.

Läs mer om VBK:s Billotteri här.

Försäljningen sker på lördag bland annat av spelarna från VBK:s A-lag som finns på plats under dagen. Bland annat kommer nyförvärven Axel Ekholm och Viktor Lindqvist att vara där, så den som vill hälsa och byta några ord med två av VBK:s nya spelare har chansen. Dessutom har A-lagsspelarna tagit med sig slideboarden från försäsongsträningen och den som vill testa på hur det är att träna som en elitspelare kan göra det på lördag.

Välkomna till VetlandaFesten på lördag 26 maj mellan 10 och 16!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se