Träningsmatch mot IFK Vänersborg på torsdag

På torsdag väntar nästa träningsmatch för Vetlanda Bandyklubb som är den sista innan World Cup nästa vecka. Matchen spelas borta mot Vänersborg på torsdag.

VBK har spelat fyra träningsmatcher så här långt, den senaste i lördags då det blev 3-3 mot Åby/Tjureda. Nu väntar en träningsmatch på bortaplan då VBK åker till Vänersborg för att möta Elitseriekollegan IFK Vänersborg. Hemmalaget spelade i helgen som gick Svenska Cupen i Lidköping och åkte ut i gruppspelet efter en vinst och två förluster.

Matchen sänds inte på webb-tv utan vi rekommenderar Elitrapport eller appen Bandygrytan för att följa händelserna i matchen – om du inte gör en resa till Vänersborg förstås!

För VBK är detta sista träningsmatchen innan World Cup som avgörs i Sandviken under nästa vecka. Därefter väntar Frillesås på hemmaplan i försäsongens sista match innan Elitserien startar borta mot Villa Lidköping 2 november.