Träningsmatcher mot Villa och Motala i veckan

Under veckan spelar VBK två träningsmatcher, först mot Villa Lidköping på bortaplan och sedan hemma mot IFK Motala på fredag.

Efter segern mot Nässjö med 9-1 i lördags väntar nu Elitseriemotstånd i en intensiv vecka med två matcher på tre dagar. På onsdagskvällen åker VBK till Lidköping för att möta de svenska mästarna Villa, i en match som startar klockan 19:00 i Sparbanken Lidköping Arena. Du som är har plusabonnemang hos Bandypuls kan se matchen sändas live på bandypuls.se.

På fredag kl 19:15 spelar VBK nästa träningsmatch på hemmaplan då vi tar emot IFK Motala i Hydro Arena. Inträde är 60 kr för vuxna över 19 år. Även den här matchen sänds dock på Bandyplay om du inte är på plats. Välkommen till Hydro Arena på fredag!

För att se sändningarna behöver du vara pluskund på Bandypuls, eller någon annan av Mittmedias tidningar. Är du inte redan det kan du bli det här.

Har du en prenumeration på någon av Mittmedias papperstidningar? Då ingår Bandypuls sändningar utan extra kostnad. Du behöver bara aktivera ditt digitala konto. Har du redan ett inlogg loggar du in med samma uppgifter på Bandypuls.se.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se