VBK VIP

Välkommen på VBK VIP före våra hemmamatcher i Elitserien

Du har väl inte missat möjligheten att äta gott och ladda upp inför våra hemmamatcher i Elitserien på VBK VIP i Sussie Olssons Kök? Läs mer här!

Boka plats i Sussie Olssons Kök före VBK:s hemmamatcher i Elitserien! Vi hälsar dig som vill bjuda kunder, kollegor eller vänner på ett trevligt och underhållande evenemang välkomna till restaurangen som ligger i Hydro Arena med utsikt över isen. Här bjuds det på god mat och intervjuer med båda lagens tränare innan Elitserie-matchen börjar.

Ingår i paketet

* Middag i Sussie Olssons Kök före matchen inklusive en dryck (öl, vin, cider eller alkoholfritt alternativ).
* Före matchen görs intervju med tränare från VBK och bortalaget.
* Kaffe och kaka i paus.
* Inträde till match på ståplats eller sittplats.

Pris: 399 kr per person på ståplats eller 489 kr för sittplats för matcher i Elitserien.

Kontakt

Bokning behöver ske senast en vecka före match. För att boka plats i restaurangen, kontakta Andreas Söderman:

andreas.soderman@vetlandabk.se

Öppet vid kommande hemmamatcher

Onsdag 14 november 19:00 Vetlanda BK – Västerås SK (fåtal platser kvar)
Onsdag 21 november 19:00 Vetlanda BK – Bollnäs GIF
Fredag 23 november 19:00 Vetlanda BK – Edsbyns IF
Onsdag 12 december 19:00 Vetlanda BK – Villa Lidköping BK
Onsdag 7 januari 19:00 Vetlanda BK – Tellus
Fredag 18 januari 19:00 Vetlanda BK – Falu BS
Onsdag 6 februari 19:00 Vetlanda BK – Sandvikens AIK
Tisdag 12 februari 19:00 Vetlanda BK – Broberg/Söderhamn

Vid hemmamatcherna mot Motala 14/12, Frillesås 26/12 och Vänersborg 30/12 är Sussie Olssons Kök stängt. Vi återkommer med information om evenemang vi erbjuder vid dessa matcher.