Var med och slå publikrekord för att stötta VBK

Vår supporterklubb Kullen Fans har startat en insamling med syftet att ett ge ett extra ekonomiskt stöd till Vetlanda Bandyklubb med anledning av det osäkra läget som coronaviruset just nu skapar. Var med och stötta du också!

Insamlingen går ut på att försöka överträffa det gamla publikrekordet på landbandybanan i Vetlanda 1961, som lyder 5 362 åskådare. Nu kan du vara med och köpa fiktiva biljetter för 50 kr st och på jakten mot det stora rekordet har Kullen Fans satt upp olika nivåer med andra publikrekord och publiksnittet från säsongen som gick. 

”Var med och slå publikrekord. Under dessa svåra Coronatider så har Kullen Fans bestämt sig för att stötta vårt Vetlanda Bandyklubb med en insamling. Insamlingen går ut på att vi ska försöka slå nuvarande publikrekord som är 5362 från Landbandybanan 1961”, skriver Kullen Fans på sina sociala medier.

Vetlanda Bandyklubb är oerhört tacksamma för det initiativ som Kullen Fans har tagit och för det extra stöd som insamlingen kommer att.

Läs intervju med Kullen Fans i Vetlanda-Posten här

Så här stöttar du VBK

Betala 50 kr per biljett du vill köpa genom att swisha till 123-099 44 00. Om du inte har swish kan du även betala till vårt bankgironummer 268-2102 och märk din betalning med namn och publikrekord. Det går även bra att lämna ett kontant bidrag på vårt kansli.

Överraskningar längs vägen

Kullen Fans har utlovat överraskningar längs vägen i insamlingen och VBK lovar att bidra med till exempel gåvor som lottas ut bland alla er som är med och skänker pengar. Vi återkommer kring detta framöver. 

Uppdatering 2020-03-28 12:00

Efter ett dygns insamling har totalt 385 biljetter sålts vilket i skrivande stund innebär 19 260 kr till VBK. 

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se