VBK möter Frillesås och Motala i veckan

Nästan en vecka mellan matcherna innan VBK återigen spelar på torsdag borta mot Frillesås och därefter väntar Motala på lördag på hemmaplan. Så här ser veckan ut!

FRILLESÅS BK – VETLANDA BANDYKLUBB

Torsdag 25 november kl 19:00
Sjöaremossen, Väröbacka

Se matchen på Sportbladet Play

Se matchen live här (abonnemang krävs)

VETLANDA BANDYKLUBB – IFK MOTALA

Lördag 27 november kl 17:00
Hydro Arena, Vetlanda

Köp biljetter inför matchen

Vi är tacksamma för att du köper dina biljetter till matchen på förhand här. Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp. Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen. På så vis minskar vi köer och kan planera evenemanget på bästa sätt för dig som besökare.

Köp biljetter till matchen här

Ladda upp i Gula Huset

Kullen Fans öppnar upp Gula huset inför hemmapremiären på onsdag. Gula Huset öppnar kl 15:00 och det serveras klassisk bandypytt med stekt ägg. Säkra din plats via sms till Henrik på 0733-765976.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se