VBK stänger för all publik tills vidare

På måndagen kom regeringen med nya restriktioner för offentliga sammankomster från och med 24 november, men VBK väljer att följa detta redan nu och stänger för publik i premiären mot Edsbyn.

Tidigare har gränsen varit 50 personer vilket VBK har valt att sälja biljetter till och inför fredagens match är alla tillgängliga biljetter sålda med säsongskort till sponsorer och privatpersoner. På måndagen meddelade regeringen om en ny gräns på max 8 personer i offentliga sammankomster som gäller från och med 24 november och tills vidare. VBK väljer dock att stänga för publik redan på fredag i premiären mot Edsbyn. 
– Även om möjligheten till fler åskådare finns så vore det inte ansvarsfullt av VBK att samla 50 personer med tanke på utvecklingen av smittoläget i samhället. Vi hoppas kunna få välkomna publik till Hydro Arena senare under säsongen, säger Andreas Söderman, vice ordförande i VBK.

Beslutet att spela utan publik gäller tills vidare och så länge som restriktionerna i samhället finns. 

Detta innebär att du som har köpt säsongskort kommer få möjligheten att få tillbaka pengarna för denna och övriga matcher som omfattas av restriktionerna. VBK återkommer med information via e-post direkt till dig som har köpt säsongskort.

Se alla matcher på Sportbladet Play

Matchen på fredag och alla andra VBK:s matcher i Elitserien sänds på Sportbladet Play och du kan köpa ett grundseriekort för 1 295 kr, där 100 kr tillfaller VBK. Klicka här för att köpa ditt grundseriekort!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se