Vetlanda Bandyklubb söker Klubbchef

Vetlanda Bandyklubb är en av Sveriges mest framgångsrika bandyföreningar, med tre SM-guld och en av landets största ungdomsverksamheter. Nu söker vi en klubbchef som kan leda föreningens arbete med organisation och marknad.

Styrelsen i Vetlanda Bandyklubb vill öka föreningens intäkter och samtidigt göra sig mindre beroende av ideellt arbete i föreningens nyckelroller.

Om tjänsten

Som klubbchef i Vetlanda Bandyklubb är du direkt underställd styrelsen och ytterst ansvarig för den dagliga verksamheten på kansliet. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och effektivisera organisationen samtidigt som du leder föreningens arbete i riktning mot visionen. Ditt arbete kommer mestadels vara säljinriktat då du blir ansvarig för föreningens arbete inom marknad och kommersiella områden mot företag och privatpersoner. Ditt arbete kommer att präglas av ett tydligt fokus på att öka föreningens intäkter. Du kommer samtidigt fungera som representant för Vetlanda Bandyklubb mot förbund och andra organisationer.

Klubbchefen rapporterar till styrelsen och arbetar i nära samarbete med styrelsens arbetsgrupper inom till exempel ekonomi och marknad. Du har också personalansvar gentemot föreningens övriga anställda.

Du som söker

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning i tidigare yrkesroller med tydligt resultatansvar. Vi förväntar oss att du är skicklig på att nätverka och att du trivs i rollen som representant för Vetlanda Bandyklubb. Vi förväntar oss också att du har god kännedom om Vetlanda kommun och näringslivet i regionen.

Du som söker har erfarenhet från yrkesroller som har inneburit arbete med ekonomi, marknad och försäljning. Goda kunskaper i att arbeta med digitala kanaler är också ett krav.

Erfarenhet från roller med ansvar för personal och organisation är meriterande.

Tidigare roller inom bandyn är inte ett krav, men ett gediget intresse för idrott är en självklarhet för att trivas i rollen som klubbchef. Erfarenhet av uppdrag inom idrotten och därmed en förståelse för hur den idrottsliga verksamheten fungerar är meriterande.

Är du intresserad av att söka?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan via mail med cv, personligt brev till ordförande Håkan Edvardsson, hakan.edvardsson@vetlandabk.se. Ytterligare upplysningar lämnas av Håkan på tel 076-139 36 20.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se