Vetlanda BK i sorg    

Vetlanda BK sörjer sin spelare Axel Wallin som omkommit i en trafikolycka.

Axel Wallin med moderklubb Tranås BoIS har de senaste åren tillhört Vetlanda BK och spelat med klubbens ungdomslag. Han har under sommaren även tränat med VBK:s A-lag.

Axel omkom efter en trafikolycka i torsdags kväll. I olyckan omkom även två andra pojkar som tidigare spelat bandy i Vetlanda och en fjärde pojke vårdas just nu för sina skador.
– Vi sörjer tre unga människor och tänker framför allt på familj och nära vänner. Axel var en fantastisk lagkamrat som kommer lämna ett stort tomrum efter sig i hela föreningen. Vi sörjer också de två övriga omkomna som båda är tidigare ungdomsspelare i Vetlanda BK, säger ordförande Håkan Edvardsson.

Vetlanda BK:s juniorlag har ställt in medverkan i helgens TIC-cup i Västerås.

VBK:s A-lag har ställt in sin planerade internmatch under lördagen som var del av en kick-off för klubbens ungdomslag samt den planerade sponsorgolfen. VBK:s kansli kommer vara öppet under lördagen från kl 10 för de som önskar samlas. 

Välkommen till Missionskyrkan från kl 15 i dag

Vetlanda Bandyklubb samarbetar med kommunens POSOM-grupp och välkomnar alla inom föreningen som vill träffas i Missionskyrkan i Vetlanda från kl 15 idag. På plats kommer styrelse och andra inom föreningen vara. POSOM är på plats i Missionskyrkan så länge det behövs. Alla som känner ett behov av stöd eller behöver någon att prata med är välkomna dit.

Daniel Engström Stenson
daniel.engstrom-stenson@vetlandabk.se