Vi söker dig som vill fota, skriva eller uppdatera sociala medier!

Inför nästa bandysäsong söker Vetlanda Bandyklubb förstärkning av dig som vill hjälpa till i föreningens mediagrupp med till exempel foto, film eller sociala medier.

Arbetet i VBK:s mediagrupp fokuserar på att rapportera om föreningens verksamhet via hemsidan och sociala medier. I detta ingår framförallt nyheter kring A-laget och matcherna i Elitserien, men VBK:s verksamhet är mycket bredare än så med en stor ungdomsverksamhet och många andra delar inom föreningen som vi vill rapportera och berätta om. 

För att kunna göra detta ännu bättre nästa säsong söker VBK fler personer som är intresserade av att hjälpa till i mediagruppen. Arbetet i gruppen är ideellt men ger dig som är intresserad av detta område en möjlighet till värdefull erfarenhet inför framtiden. Här får du möjligheten att vara kreativ och testa nya saker med stor frihet. 

Vi söker dig i alla åldrar som är intresserad av att till exempel skriva på vetlandabk.se, du som är intresserad av att fotografera matcher eller händelser i föreningen, du som är intresserad av att spela in videointervjuer med spelare och ledare eller dig som vill uppdatera våra sociala medier. Ditt intresse för bandy och ditt intresse för detta område är viktigare än tidigare erfarenheter. Du bör helst bo i Vetlanda då mycket av arbetet kräver närvaro vid till exempel hemmamatcher. 

Om du är intresserad kan du höra av dig till Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se eller Filip Borglin på filip.borglin@vetlandabk.se.

Välkommen att bli en del av VBK!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se