Vi söker dig som vill jobba som matchvärd vid våra hemmamatcher

Inför nästa bandysäsong söker Vetlanda BK förstärkning av nya krafter inom olika områden. Bland annat söker vi dig som vill jobba som matchvärd vid våra hemmamatcher i Elitserien.

Att vara matchvärd i VBK innebär en viktig roll för att våra hemmamatcher i Elitserien ska kunna genomföras på bästa möjliga sätt. Runt matcherna finns det en rad olika funktioner som behövs för att matcherna ska genomföras, både uppgifter kring själva matchen och uppgifter som hjälper våra besökare när det är möjligt att ta emot publik igen. 

För att VBK ska kunna genomföra så bra matcharrangemang som möjligt söker vi nu förstärkning inför nästa bandysäsong och hoppas att det finns intresserade personer som redan nu vill anmäla sitt intresse för att vi ska kunna börja planera nästa säsong. Vi söker också dig med nya idéer och krafter för att hjälpa oss utveckla vårt erbjudande och matcharrangemang. 

Uppdraget som matchvärd är ideellt men innebär att du bidrar på ett viktigt sätt till VBK:s verksamhet och att du kommer nära våra matcher, spelare, ledare och publik. Vi söker dig i alla åldrar som bor i Vetlanda med omnejd med ett intresse för att bidra till VBK och bandyn! 

Om du är intresserad kan du höra av dig till Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se eller Fredrik Croona på vetlandabk@gmail.com.

Välkommen att bli en del av VBK!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se